Öppet alla dagar - året runt - Välkomna! 


Välkomna till Pepparrotsgården

Margaretha, Mikael och deras döttrar Linnea och Emma hälsar er välkomna till vår pepparrotsgård. Vi driver Inge Andersson Eftr Odlingar AB, och är Sveriges största odlare av pepparrot. Allt odlas helt ekologiskt och vi har varit KRAV-certifierade sedan 1994.

Vi driver också Mariebergs Gårdsbutik som ligger längs med Tjolöholmsvägen i Fjärås. Här säljer vi färsk pepparrot, nyskördade KRAV-odlade grönsaker, goda färskostar och mycket annat. Vi har öppet alla dagar.

I våra växthus odlar vi bland annat tomat och gurka, här får man gärna titta in för att se hur det växer. Här håller vi också våra populära odlingskurser i t ex ekologisk odling och växthusodling.


Aktuellt

Nyheter

Bonnatorg 8/4

Lördagen den 8/4 kl 11-14 är ni varmt välkomna på "Bonnatorg" till oss. Då besöker andra lokala producenter gården och ni har möjlighet att ställa frågor, provsmaka och handla inför påskhelgen. Den 8/4 kommer Gudmunsgården med kött och charkuterier, Gårdsbageriet i Idala med bröd och bullar samt Viskadalens gårdsglass med sina goda lokalproducerade glassar. Vi kommer att ha extra mycket vårblommor och primörer inför påsken. Fritt inträde!

Odlingskurser 2017

Vårens odlingskurser är nu i full gång. De flesta är fullbokade men några platser finns kvar på t ex örtkursen som går den 6/5. Senare under våren lägger jag ut fler sommar- och höstkurser. Varmt välkomna!

Facebook

Följ gärna Mariebergs gårdsbutik på facebook. Här uppdaterar vi vad som händer regelbundet.

Instagram

Följ oss gärna på Instagram @pepparrotsgarden här får du se massor av bilder från våra odlingar samt odlings- och blomsterbindningstips!


 

Panorama

 

Hemsida levererad av Smelink WEB