Odlingskurser

Inspirerande kurser i grönsaksodling 2020

Med anledning av coronaviruset har vi valt att ställa in alla kurser under våren 2020. Vi följer alla rekomendationer och avvaktar tills vidare med kurser under 2021.

Välkommen till växthuset på Tjolöholmsvägen för inspirerande växtodlingskurser! Här finns under 2020 ett brett utbud av odlingskurser. Det unika med våra kurser är att det ingår både teori och praktik. Du får så och/eller plantera många av de växter vi pratar om och sedan ta med dig plantor m.m. hem. Kvalitetsjord och fröer godkända för ekologisk odling ingår. Vi inriktar oss på små grupper för att det ska vara lätt att dela med sig av sina odlingserfarenheter.

Kursledare: Margaretha Jonsson. Utbildad lärare. Har jobbat med odling hela livet. Driver idag Sveriges största pepparrotsodling samt Mariebergs Gårdsbutik tillsammans med Mikael Jonsson.

Kurslokal: Växthuset utmed Tjolöholmsvägen, Mariebergs Gårdsbutik, Tjolöholmsvägen 64, 439 74 Fjärås

Detta ingår: teoretisk och praktisk kursledning, kvalitetsjord (Ekoproffs jord), fröer, sticketiketter och de redskap som behövs. 
Minsta antal deltagare är 8 st för att kursen ska genomföras. Max antal kan variera beroende på kurs oftast ca 12 personer men kan vara fler eller färre.

Anmälan: Margaretha Jonsson, 0705-11 57 56 eller margaretha@pepparrot.se


Under våren 2020 går jag en distansutbildning och är bortrest under flera perioder därför gör jag ett uppehåll med grundkurserna men erbjuder istället flera kortare kurser, klicka här för att komma till vårens kurser.


Specialkurser för grupper kan också ordnas med olika teman. Priset beror på val av fröer och plantor samt antalet deltagare. Hör gärna av er för att få ett kostnadsförslag.


Hemsida levererad av Smelink WEB